Helpende Handen

Dit project staat of valt niet alleen met financiering; ook met de hulp van mensen. Jouw helpende handen maken dus een groot verschil.

Hier vind je onze planning. Gecheckt, en dubbelgechekt. En já, natuurlijk gaan we ergens vertraging oplopen! Maar alles begint met een goeie planning. toch?

Dit is hoe het werkt:

  • pak je agenda erbij, en overloop de data waarop helpende handen nodig zijn.
  • In de linkerkolom zie je telkens waarvoor jouw helpende handen op dat moment nodig zijn. Maar geen nood; je hoeft geen specialist te zijn! Wij begeleiden je in de taak die er moet gebeuren, én voorzien het materiaal.
  • Noteer je naam én telefoonnummer als Helpende Hand, en blokkeer deze datum/data in je agenda.
  • Tijdens de week voor de datum/data waarvoor je je inschreef, krijg je van mij nog een herinneringsbericht.
  • De deadline voor het invullen van je naam is 18 juni. Dan finaliseer ik de ‘Helpende Handen’-lijst, en weet jij exact wanneer je nodig bent.
  • Er zijn minstens 2 paar Helpende Handen per datum nodig. Een 3e paar Helpende Handen is natuurlijk ook meer dan welkom.

Oh! En vind je het ok als ik je nummer in een Whatsappgroep ‘Helpende Handen’ gooi? Daar lanceer ik dan last-minute hulpvraagjes in (want ook die gaan er zijn, duh). Niet ok? Geef gerust een seintje!

En dan nog een laatste dingetje: de data van de opleidingen van Easykit (de leverancier van de technieken) staan ook in de lijst. Mocht jij zin hebben om ook een van deze met mij mee te volgen; wees welkom! Het is van de gratuit!

Alvast een dikke, dikke merci!